Färjestadsvägen 4D | Bromma, Södra Ängby
3 950 000 kr/Högstbjudande, 5 333 kr/mån, 3 rum, 83 m² boarea, 4 m² biarea
Spara/Dela

Eftertraktat 50+ boende med ypperligt läge

Med ett utmärkt läge vid Ängbyplan ligger Brf Södra Ängby 1 med sina stilrena och smakfulla funkishus, nybyggda 2002. Ett boende för dig som är 50+ där du bor lugnt och eftertraktat med Judarnskogens naturreservat, Mälaren, Ängbybadet och de vackra villakvarteren i Södra Ängby strax intill. Samtidigt är det nära till Ängbyplans T-banestation varifrån du reser snabbt och smidigt till city på cirka 15-20 minuter

Nu finns tillfälle att förvärva denna ljusa och trivsamma funkisvåning om 3 rum och kök med stor terrass och soligt läge med utsikt mot ostörd skogsglänta. En eftertraktad våning med fina ljusinsläpp och bra planlösning. Till lägenheten når du praktiskt genom husets två entréer, Från Karl Nordströms Väg 6 når du enkelt till lägenheten utan hiss och trappor och via huvudentrén från Färjestadsvägen 4D tar du hissen en våning upp.

En trappa ned från bostaden eller varför inte ta hissen, så finns tillgång bastu med dusch och relaxdel, en trivsam övernattningslägenhet/samlingslokal, förråd, stor tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Dessutom finns garageplatser för 900 kr/ månad och utomhusplatser för 400 kr/månad, men platserna är inte kopplade till någon lägenhet. Bättre kan det inte bli!

En mycket välskött förening med god ekonomi med för dig som är 50+, belägen nära Judarn, Mälaren och T-bana. Samtidigt finns restauranger, fik och butiker runt hörnet!

Varmt välkommen på visning!
visa mer
RUMSBESKRIVNING
Lägenheten har genomgående ljus björkparkett vilket skapar en harmonisk helhetskänsla. Vardagsrummet, som ligger i öppen lösning med entrén intill, är även det mycket ljust med stora fönsterpartier och glasdörr ut till en solig terrass om ca 20 m². Om man slår sig ner i soffan har man en vacker och rogivande utsikt över skogsslänten, som gränsar utanför och kan följa årstidernas skiftningar i naturen. På terrassen finns gott om plats för soffgrupp, solstolar, planteringar och stort middagsbord där många kan trivas. En del av terrassen är också under tak vilket är skönt om det regnar.

Planlösningen är öppen mellan vardagsrum och kök. Det skulle även gå att öppna upp väggen mot ett sovrum/matrum för ännu mer ljus och rymd, om så vore behovet. Stort arbetskök med gott om förvaring och mycket bra arbetsytor. Vita skåpsluckor, bänkskivor med nedfälld ho och vitt kakel ovanför arbetsbänkarna. Vitvarorna består av ugn med spishäll, fläkt, inbyggd ugn, inbyggd mikro, diskmaskin samt kyl och frys.

Invid köket döljer sig det största sovrummet med en stor "walk-in-closet" som slukar det mesta av förvaringen. Här sover man gott hela natten tack vare ett lugnt läge mot skogsslänten.

Rymligt badrum invid hallen med vita kaklade väggar och ljust klinkergolv med golvvärme. I badrummet finns en stor väggfast spegel, vägghängd toalett och handfat samt duschplats med glasväggar. I badrummet finner vi även en tvätt-del med arbetsbänk och hyllplan. Under bänken är det förberett för en tvättmaskin och torktumlare. Ytterdörren är en säkerhetsdörr och morgontidningen lämnas i ett fack precis utanför lägenhetsentrén.

På Färjestadsvägen 4D bor du med ett lugnt, praktiskt och soligt läge med närhet till både natur, Mälaren och city. Service och kommunikation finns runt hörnet.
PARKERING
Det finns garageplatser för 900 kr/ månad och utomhusplatser för 400 kr/månad, men platserna är inte kopplade till någon lägenhet.
VISNING
Kontakta mäklare för att boka en tid.
ANSVARIG MÄKLARE
Mikael Flobecker

Mikael Flobecker

Fastighetsmäklare

0732 094 040
mikael.flobecker@hemfast.se
(mer om Mikael)
Kontakta
BUDHISTORIK
 • Budgivare 1 4 240 000 kr 21a aug 2019, kl. 18:08
 • Budgivare 2 4 210 000 kr 21a aug 2019, kl. 17:06
 • Budgivare 1 4 200 000 kr 21a aug 2019, kl. 17:00
 • Budgivare 2 4 100 000 kr 21a aug 2019, kl. 15:47
 • Budgivare 1 4 000 000 kr 19e aug 2019, kl. 16:20
EKONOMI
 • Pris3 950 000 kr/Högstbjudande
 • Avgift5 333 kr/mån
 • Summa driftkostnad4 800 kr/år
 • Försäkring1 200 kr/år
 • Andelstal2,9200%
STORLEK
 • Antal rum3
 • Antal sovrum2
 • Boarea83 m²
 • Biarea4 m²
 • Areakälla bostadUppmätning enligt SS 21054:2009
LÄGE
 • GatuadressFärjestadsvägen 4D
 • StadsdelSödra Ängby
 • PostortBromma
 • Postnummer16851
 • KommunStockholm
 • BostadsrättsföreningBrf Södra Ängby 1
 • Våning1
 • Lägenhetsnummer BRF322
visa mer
TEKNIK
 • InternetDet finns fiber indraget i fastigheten (OWNIT) och basutbud på TV och bredband ingår i avgiften.

FÖRENING & ÖVRIGA UTRYMMEN
Föreningen förvärvade 2001-12-06 tomträtten till fastigheten Applåden 2, i Stockholm. Inflytt skedde under 2002.

Föreningen består av tre flerbostadshus i tre våningsplan samt tak- och sluttningsvåningar med sammanlagt 33 bostadsrättslägenheter. På tomten finns dessutom två mindre förråds- och soprumshus.

Till medlem får antagas fysisk person som fyllt 50 år.

Det finns tillgång till bastu med dusch och relaxdel samt en trivsam övernattningslägenhet.Förråd, samlingslokal, stor tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.

Föreningen har garageplatser à 900 kr/ månad och utomhusplatser à 400 kr/månad. För närvarande ingen kö men platserna är inte kopplade till någon lägenhet.

Det finns fiber indraget i fastigheten (OWNIT) och basutbud på TV och bredband ingår i avgiften
En våning under bostaden finns tillgång till bastu med dusch och relaxdel samt en trivsam övernattningslägenhet. Cykelförråd, däcksförråd, samlingslokal, stor tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.
59.34156720000001
17.9050672
Bromma
Södra Ängby
Färjestadsvägen 4D
KONTAKT

Välkommen med eventuella frågor kring detta hem eller t.ex. för att boka en visning utanför schemalagda tider.

OBS! När du kontaktar oss behandlar vi alla uppgifter i enlighet med vår sekretess & integritetspolicy


Allmän information för spekulanter

Boendekostnadskalkyl

För en beräkning av boendekostnaderna, kontakta mäklaren.

Undersökningsplikt

Köparens undersökningsplikt innebär att köparen ansvarar för att undersöka bostaden före köpet.

Uppmätningsritning

Alla planritningar i denna beskrivning är noggrant upprättade på plats i bostaden, i skala 1:100, utan den sedvanliga reservationen för avvikelser. Fråga mäklaren vad detta innebär.