Information rörande Covid-19

Med anledning av spridningen av Covid-19 har vi alla fått göra vissa omställningar. Trots det så fortsätter flyttströmmarna som vanligt. Familjer växer och behöver större, folk får jobb på annan ort och måste sälja, listan är lång men de naturliga flyttströmmarna finns kvar.

Vi på HEM är väl förberedda och har lång erfarenhet, sedan tidigare, med att sälja utan öppna visningar via vår tjänst HEM Direkt (läs mer)

Hos oss kan du:

  • Boka distansmöte
  • Få privata eller digitala visningar
  • Tillgång till fysiska möten där var och en tar sitt ansvar för att vara frisk och inte har varit i kontakt med någon som är influensasjuk.

Visningar

Vi är måna om dig och våra medarbetare. Därför ber vi alla att ta ett personligt ansvar för att förhindra smittspridning.

Självklart är du fortfarande välkommen på visning. Det som kan vara lite annorlunda under rådande omständigheter är att vi undviker att skaka hand med besökare och uppmanar även till förhandsbokning av visningar för att hålla antalet närvarande på samma gång så lågt som möjligt. Alternativt håller vi även helt privata visningar om du känner att det passar dig bättre.

Kan eller vill du inte gå på en visning (allmän eller privat) erbjuder vi självklart även digitala visningar.